Pivot strategie

Tussen de vele goktactieken die je bij een online goksite toe kunt passen is de Pivot strategie zeker wel een belangrijke. Deze strategie kun je immers eenvoudig toepassen en is daarmee dus ook voor de onervaren gokker bereikbaar. Als je met deze goktactiek gaat spelen kun je jouw kansen op winst verhogen door een Pivot te bepalen. Daarmee is de tactiek alleen te gebruiken bij roulette, maar dat mag niet deren. Roulette is immens populair en dan ook altijd in verschillende soorten beschikbaar!

Pivot strategie toepassen

In een natuurwet is bepaald dat een serie van 36 nummers doorgaans maar 24 verschillende nummers zal laten zien. Op basis hiervan is de Pivot strategie tot stand gekomen. De bedoeling is dat je bij het spelen van roulette eerst eens een aantal draaien speelt zonder eigen geld te gebruiken. Het mag vanzelfsprekend wel, maar deze inzetten maken dan nog geen deel uit van de strategie. Zodra er een nummer is dat voor de eerste keer dubbel valt als winnend zal je deze tot Pivot kronen. Je gaat dan hierop net zolang gokken totdat deze nog een keer valt, maar wel maximaal 36 rondes. Als de Pivot immers niet binnen 36x nogmaals valt zal je alsnog verliezen. Hoe eerder de Pivot binnen 36 draaien aan bod komt, des te groter je winst zal zijn. Je inzet op hele nummers zal immers altijd met 36x beloond worden.

Spelen met meerdere Pivot nummers

De Pivot strategie kan toegepast worden op één nummer, maar vanzelfsprekend ook op meerdere. Gunstig is zo bijvoorbeeld dat je er eventueel ook een tweede pivot bij zou kunnen nemen en zelfs ook een derde. Als je dit gaat doen is het wel belangrijk om goed op te blijven letten hoe vaak je al op een bepaalde Pivot gespeeld hebt. Aangezien je deze goktactiek online toe gaat passen mag dat niet echt een probleem zijn. Je kunt tegen de software immers makkelijk pen en papier bij de hand houden, omdat niemand je kan zien en je dus geheel anoniem voor de winst kunt spelen.

De beste goksites
CasinoBonusBetaling
Jacks.nl€100Bezoeken
Circus.nl€250Bezoeken