Martingale strategie

Zoals je in onze intro al hebt kunnen lezen is de Martingale strategie als goktactiek vooral geschikt voor onervaren spelers. Dit is immers de meest eenvoudige goktactiek die je online kunt vinden. Hoewel je het systeem kunt gebruiken voor meerdere tafelspellen hebben wij ervoor gekozen om hem uit te leggen voor het spelen van roulette. Daar wordt deze tactiek immers het meest gebruikt. Als je onze uitleg gelezen hebt kun je vanzelfsprekend altijd zelf met deze goktactiek van start gaan. Twijfel je daarbij of je het wel helemaal begrijpt? Weet dan dat je bij een goksite ook altijd eerst gratis zou kunnen oefenen en later alsnog voor geld zou kunnen gaan gokken.

Bepaal je basisinzet en kleur

Als je bij een roulettetafel van deze goktactiek gebruik wilt gaan maken zal je om te beginnen een vaste inzet moeten bepalen. Voor het gemak houden we het in ons voorbeeld even op € 1 euro, omdat je daarmee het meest eenvoudig de uitleg kunt gebruiken. Eenmaal een vaste inzet gekozen is het ook belangrijk om een vaste kleur te kiezen. Dit kan zijn dat je bij roulette gaat spelen op rood of zwart. Heb je ook hier een keuze in gemaakt? Dan kan je deze goktactiek toe gaan passen en je kansen op winst verhogen. Let wel dat de maximale inzetten aan een speeltafel op een gegeven moment deze strategie tegen zouden kunnen werken, dus blijft niet onbeperkt verhogen.

Toepassing van de Martingale strategie

Heb je de basisinzet en kleur gekozen? Speel dan je eerste euro op de gekozen kleur en kijk of het nummer dat valt rood of zwart is. Wanneer deze overeenkomt met jouw inzet hoef je niets te doen. Je int je winsten en je speelt vervolgens dezelfde inzet op hetzelfde vakje. Heb je verloren? Dan is het de bedoeling dat je wel in actie komt. Je moet je inzet dan verdubbelen, wat in dit geval € 2 euro zal worden. Als je na een verdubbeling wel win ga je weer met het basisbedrag van € 1 euro gokken en blijf je nog steeds bij dezelfde kleur. Verlies je nogmaals? Dan blijf je verdubbelen totdat er wel een winst behaald wordt. Verdubbelen bij ons voorbeeld doe je vanzelfsprekend op basis van deze reeks: 1, 2, 4, 8, 16, 32 enzovoorts!

De beste goksites
CasinoBonusBetaling
Jacks.nl€100Bezoeken
Circus.nl€250Bezoeken