Labouchere strategie

Net als vele andere goktactieken is ook de Labouchere strategie goed toe te passen op roulette of blackjack. Als je met dit systeem gaat gokken draait het vooral om een reeks met getallen dat je op basis van een winstdoel dient te bepalen. Qua succes is dit één van de meest gebruikte tactieken, omdat je hierbij vrijwel vooraf al kunt bepalen wat je winst zal gaan zijn. Hoe de toepassing van de Labouchere strategie precies werkt en wat je kunt verwachten als je ermee gaat spelen? Dat lees je uiteraard op deze pagina terug. Een tip die we je nog mee willen geven is om altijd een reëel winstdoel te kiezen en eerst te oefenen bij een goksite voordat je wel met echt geld gaat spelen.

Bepaal je winstdoel op basis van je budget

Als je voor het spelen van de Labouchere strategie je winstdoel moet bepalen is het handig om vooraf je budget te bepalen. Met hoeveel geld kun je eventueel spelen zonder in de problemen te komen. Het bedrag dat daaruit komt zal bepalen of je met kleine of grote bedragen moet gaan gokken. Wanneer je een klein budget hebt kan een winstdoel van € 15 euro bijvoorbeeld heel reëel zijn. Heb je meer geld te besteden? Dan kun je wellicht inzetten op een winstdoel van € 100 euro. Laat je bovendien niet kisten als je met kleinere bedragen gaat spelen. Eenmaal je winstdoel behaald kun je deze strategie immers meerdere keren toepassen en uiteindelijk ook nog op een groot winstbedrag uitkomen.

Toepassing Labouchere strategie

Om de Labouchere strategie goed toe te kunnen passen moet je ook zeker weten dat je dit systeem begrijpt. Stel dat je € 25 euro wilt winnen tijdens een spelsessie. Dan zal je zelf een reeks samen moeten stellen van getallen dat samen op 25 uitkomt. Laten we zeggen dat je deze reeks bedacht hebt: 2, 3, 5, 4, 6, 2, 3. Als je dan de Labouchere strategie gaat spelen zal je eerste inzet gevormd worden door de som van de buitenste getallen samen. Deze speel je op een kleur, waar je dan ook verder niet meer vanaf zal wijken. Dus of rood of zwart bij roulette. Op blackjack met deze goktactiek spelen is overigens ook gewoon mogelijk. Als je wint met deze inzet streep je de buitenste getallen weg en wordt er een nieuwe inzet bepaald door de dan buitenste getallen. Bij verlies geldt hetzelfde, alleen dan schrijf je de verloren eenheid achter de reeks met getallen. De Labouchere strategie speel je op deze manier net zolang totdat alle getallen weggestreept zijn. Pas dan zal je immers op een winst uitgekomen zijn.

De beste goksites
CasinoBonusBetaling
Jacks.nl€100Bezoeken
Circus.nl€250Bezoeken